Tjänster

Vi tillhandahåller komplett diskmaskinsservice inklusive diskkemikalier. Vid leverans av kemikalier tittar vi samtidigt till maskinen, byter slitagedelar och reparerar eventuella läckage. På detta vis hålls er diskmaskin i skick och risken för driftsstopp minimeras!

018 15399 info@koksmeny.ax

Tillverkning

Vi utför tillverkning, modifiering och reparation av rostfritt stål, aluminium och svartstål. Dessutom erbjuder vi högkvalitativa utbytesdelar som lådgejdrar, fötter och hjul för att säkerställa kontinuerlig drift och effektivitet i storköksmiljöer. Kontakta oss för professionella lösningar som möter era behov.

Knivslipning

Vi erbjuder slipning av de flesta typer av köksknivar. Våra slipningstjänster sträcker sig från enklare slipning på slipband till precisionsslipning på japansk våtsten. Notera att vi inte slipar tandade eller keramiska knivar. Kontakta oss för professionell och exakt slipning som förhöjer prestandan av era köksknivar.

Konsultering

Inför uppbyggnaden av ett nytt storkök eller renoveringen av en befintlig installation, erbjuder vi professionell konsultation för att hjälpa er att planera och implementera ert storkökskoncept. Genom samarbete med er som kund strävar vi efter att utveckla och presentera de mest effektiva och funktionella lösningarna för era behov. Vi säkerställer att ert storkök blir en framgångsrik och långsiktigt hållbar investering. Kontakta oss idag för att inleda samarbetet och påbörja planeringen av ert kommande storköksprojekt.