Service

Vi har kunnig och utbildad personal som utför service och reparationer på alla typer av storköksmaskiner.

018 526372 service@koksmeny.ax

Service

Vi utför underhåll och reparationer på alla typer och märken av storköksmaskiner. Vår service inkluderar även grundliga avkalkningar av allt från kaffebryggare till kokgrytor.

Till diskmaskiner erbjuder vi helhetslösningar inklusive leverans av diskkemikalier där vi finjusterar maskinerna för optimal prestanda och ekonomi. Diskmedlet vi erbjuder är väl beprövat och ger utmärkta diskresultat samt håller maskinen ren och fin trots det extremt hårda vattnet vi har på Åland.

Reservdelar

Vi erbjuder ett omfattande utbud av hundratusentals reservdelar till de flesta storköksmaskinerna. För våra egna varumärken håller vi alltid de mest efterfrågade reservdelarna i lager för att kunna säkerställa snabb och effektiv service. Vid behov av delar utanför vårt lagersortiment har vi en pålitlig leveranskedja för att minimera tiden för driftstopp.

Auktoriserad Servicepartner

Vi är av Metos autoriserad servicepartner och utför såväl montering som underhåll av Metos storköksutrustning på Åland. Dessutom har vi ett omfattande reservdelslager för att kunna erbjuda snabb och effektiv service till alla användare av Metos-utrustning.

Servicepunkt

Vi har genomgått officiell Pacojet-utbildning och är auktoriserade för reparation och underhåll av alla Pacojet-maskiner. Utöver detta erbjuder vi även försäljning av nya maskiner och ett komplett sortiment av tillbehör.

Serviceavtal

För vår större kunder erbjuder vi möjligheten att teckna serviceavtal för antingen 24 eller 48 månader. Med dessa avtal får du ett förmånligare timpris samt en rad fina förmåner. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Marinservice

Vi utför underhåll, reparationer, och installation av all typ av storköksutrustning ombord på fartyg. Vi levererar förstås även maskiner anpassade för elsystemen ombord samt ånguppvärmda diskmaskiner.